Nije li mini haljina od lateksa ipak previše, odnosno premalo odjeće kada su u pitanju tinejdžeri, postavljaju pitanje britanski mediji.


Unatoč pojavljivanju pred tisućama maloljetnika na BBC- evoj svečanosti Teen Radio Awards u Londonu, dvadesetipetogodišnja pjevačica pokazala je previše ogoljenog mesa u seksi pripijenoj haljini, a svoj je seksepilan imidž dodatno poticala izazovnim pozama. Od nedavno udana pjevačica s ponosom je pokazivala raskošne obline i ten koji je dobila na medenom mjesecu na Maldivima, te je otpjevala novi singl Firework. Usput je uručila nagradu 'Tinejđerski heroj' šesnaestogodišnjem Connoru Rowntreeju, koji se podvrgnuo gotovo stotini operacija nakon nesreće u kojoj je zadobio ozbiljne opekline, a sada je na čelu kompanije za protupožarno osiguranje. Pjevačica je na Twitteru napisala da su 'klinci' bili nevjerojatno glasni, te da veću buku nije doživjela.

Vezani članci Slika nije dostupna Ne zna se koja je ljepša! Slika nije dostupna Nakon prekida se umalo vjenčali u Elvisovoj kapelici

Prije nastupa Perryjeva je izjavila da sa svojim novopečenim suprugom Russell Brandom nema namjeru postati slavni celebrity par kao što su to David i Victoria Beckham. 'Uopće ih ne kritiziram, oni su jeb*** Beckhamovi. Veliki su kao Brad i Angelina Jolie', izjavila je, prenosi Mail Online.

>> Stražnjice dvojnica Lady Gage i Kate Perry bombardirali rajčicama

>> Katy Perry prevruća za Ulicu sezam, ali zato nije za Simpsone!

>> Katy Perry previše vruća za Ulicu Sezam