Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Klub obožavatelja Elvisa Presleya na Filipinima okupio se u nedjelju kako bi obilježili 33. godišnjicu smrti kralja rock and rolla.


Tribute to svečanost održana je Manili u obliku natjecanja za najboljeg Elvisovog imitatora. Tako je na Filipinima održana prva svečanost obilježavanja 33. godišnjice Elvisove smrti, zahvaljujući vremenskoj razlici zbog vremenskih zona. Dvadeset dva natjecatelja, među njima i trinaestogodišnja učenica, se borilo za titulu najboljeg. Pobjednici Jun Espinosa i Eddie Lombardo zajedno su osvojili 20.000 filipinskih pezosa, što iznosi 445 američkih dolara.

Vezani članci Potres na Filipinima (Foto: AFP) - 2 Jak potres pogodio Filipine: Poginuli su radnik koji je obnavljao crkvu i dječak Slika nije dostupna Godišnjica smrti Elvisa Presleyja

‘Elvis je najveći. Nitko se ne može uspoređivati s njime’, izjavio je tom prilikom organizator natjecanja i predsjednik kluba obožavatelja Elvisa Presleya Chito Bertol.

>> Elvisu Presleyju presudila prepuna crijeva

>> 'Elvis je zbog negativnog publiciteta postao kraljem rock'n'rolla'

>> Gdje Elvis obilježava 32. godišnjicu vlastite smrti?

Elvis Presley umro je u 42. godini života na današnji dan 1977. godine u svom domu u Grracelandu u američkoj državi Tennessee.

Elvis je prodao više od jedne milijarde nosača zvuka do današnjeg dana, što je više od bilo kojeg umjetnika. U svijetu je trenutno aktivno više od 350 Elvisovih klubova obožavatelja sudeći prema podacima na pjevačevoj službenoj internetskoj stranici.