Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica grupe Feminem planira vjenčanje s Mladenom Salajsterom, prenosi Extra.


Vijest o zarukama Pamela Ramljek i Mladen Salajster priopćili su najbližim prijateljima, prenosi Extra uz komentar da se par zajedno pojavio na promociji spota grupe Feminem 'Sve što ti nisam znala dati'.

Vezani članci Kitty Spencer Osvojio ju je poniznošću? 29-godišnja nećakinja princeze Diane udaje se za 32 godine starijeg tajkuna Slika nije dostupna Los Balkanjerosice javno zaprosile frontmena TBF-a!

'Živimo skupa šest mjeseci i činjenica da se Mladen pojavljuje u spotu dovoljno govori koliko je prisutan u mom životu i koliko mi znači' izjavila je Pamela za Extru. Međutim, za spomenuti časopis zaruke nije željela ni potvrditi ni demantirati.

Pamela Ramljak se nakon samo godinu dana braka razvela od Stojana Rakića, s kojim je bila deset godina. Radi razlaza Pamela je pala u depresiju, izgubila apetit i potražila pomoć patera Zvjezdana Linića. No, dva mjeseca nakon razvoda upoznala je tridesetjednogodišnjeg ekonomistu Mladena Slajtera u zagrebačkom klubu Sax. Od prvog susreta par je nerazdvojan.

>> Feminemka osvojila katarskog poduzetnika