Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Josipa Pavičić skoknula je u talijanski Rimini, zavirila u backstage na koncertu Erosa Ramazzotija i intervjuirala jednu od najvećih talijanskih zvijezda.


'Prve sentiše, prve poljupce, prve zagrljaje većina nas doživjela je uz jednog od međunarodno najuspješnijih talijanskih kantautora i seks simbola Erosa Ramazzotija', riječi su kojima Josipa započinje priču o susretu s pjevačem.

Vezani članci Slika nije dostupna S Novom u Novu: Gledajte nas ove najluđe noći! Slika nije dostupna Hrvatica je bila najbolja europska Pamelina dvojnica!

'Jeste zaljubljeni u ovom trenutku', upitala je Josipa Erosa Ramazzotija. 'Zaljubljen sam u život', odgovorio je. 'A žene', inzistira lijepa novinarka. 'Zaljubljen sam u život i ovdje sam', ne odustaje Eros.

Eros o ženskoj ljepoti

Josipu je zanimalo što pjevač prvo primijeti na ženi: 'Ljepotu, muški instinkt je vidjeti ljepotu. Ali ona je važna do trenutka kada se upoznate s umom neke osobe. Ako vam se sviđa kako se ponaša, ljepota prelazi u drugi plan. Muškarci instinktivno prvo vide ljepotu. Čak i ako nije najvažnija stvar', rekao joj je. Iza Erosa je jedanaest uspješnih albuma i poprilično turbulentan ljubavni život, a što ga je još upitala Josipa Pavičić pogledajte u priloženom videu.