Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reper će sljedeći mjesec stati pred matičara s Izraelkom Lilah, piše Dnevni avaz.


Reper je trenutno u Tel Avivu kod djevojke Lilah, scenaristice crtanih filmova, radi koje gotovo četiri godine živi između Zagreba i Tel Aviva. Novu godinu dočekao je u Izraelu. Kaže da uživa na ugodnih 20 stupnjeva, prenosi Dnevni avaz. Odgovara mu i mentalitet sunarodnjaka njegove djevojke, jer su Izraelci, tvrdi, slični Bosancima, samo što manje piju i manje kukaju.

Vezani članci Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Bivša supruga i nova djevojka slavnog glazbenika odlično se slažu, a ova fotografija to dokazuje Kristijan Rahimovski (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Mir poslije turbulentog životnog razdoblja: Domaći glazbenik s trećom ženom dobio treće dijete

Tridesetdvogodišnji Edo se s Lilah planira vjenčati idući mjesec u Zagrebu, gdje će nakon svadbe započeti zajednički život. Prije pet godina Edo se rastao od prve supruge Lane s kojom se vjenčao s 21 godinu. S njom je bio u braku šest godina. I njegova buduća supruga Lilah je bila u braku i ima kćer po imenu May.

>> Edo Maajka: Lepa Brena je faca i vrlo uspješna žena!

>> Edo Maajka žrtva novog Zakona o pušenju