Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hoće li udovica pokojnog ratnog zločinca Arkana u sklopu svoje balkanske turneje zapjevati i pred našom publikom, još nije odlučeno.


'Istina je da smo prije nepunih desetak dana dobili ponudu iz Hrvatske od jednog vašeg menadžera, s kompletnim podacima kako bi se i kada održao koncert na Maksimiru', izjavio je Sreten Radović, menadžer Svetlane Ražnatović – Cece za Dnevnik Nove TV.

Vezani članci Anastasija Ražnatović (Foto: Dnevnik.hr) Ova djevojka ruši rekorde slušanosti u Hrvatskoj, ali izaziva i velike kontroverze Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Napadači pobjegli: Autima razvaljivali vrata Arkanove udovice, ona poziva na hapšenje!

Cecin menadžer ne sumnja u njezinu popularnost kod nas, te vjeruje da bez problema može privući 60 tisuća obožavatelja na koncert. No, hoće li ona zaista doći u Hrvatsku, za sada je neizvjesno, barem sudeći prema Radovićevim riječima.

'Mi još uvijek odgovor na tu ponudu nemamo, jer je informacija nažalost prebrzo procurila u medije, a nismo još uspjeli da razmotrimo sve segmente te ponude, koliko je moguće to realizirati, a da bude zaista savršena organizacija na koju je i gospođa Ražnatović kao i njena publika navikla', rekao je Sreten Radović.

>> Slika izazvala skandal: Ceca kao dekoltirana svetica