Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan sasvim drugačiji doček Nove godine koji ćemo dugo pamtiti organiziran je u sofisticiranom ambijentu novog 5* hotela Monte Mulini u Rovinju.


Čini se da će onima koji budu odabrali Novogodišnji doček provesti u rovinjskom hotelu, ulazak u 2010. godinu biti jedno zabavno i nezaboravno hedonističko iskustvo! Uživanje u novogodišnjim gourmet menuima restorana Wine Vault i Medterraneo te probranim vinima nadopuniti će živa svirka 'Preservation Hall JAZZ Band' koji dolazi direktno iz New Orleansa, Louisiana. Osim što su jedan od najzabavnijih i 'najplesnijih' jazz bendova današnjice u svojih 50 godina postojanja svirali su širom svijeta pa i britanskoj kraljici i tajlandskom kralju. Ovo će ujedno biti i njihov prvi susret s hrvatskom publikom. Jake domaće JAZZ snage predstavljati će Kristijan Beluhan, Ante Gelo, Milo Stavros i Mladen Baraković.

Vezani članci Bolnica u Češkoj Turizam čeka neka bolja vremena: Beskućnike oboljele od COVID-a smjestili u hotel s četiri zvjezdice Galebovi u Rovinju - 3 Simbol Mediterana postao opasna prijetnja, često bude i krvi: "Postavili smo table na mjestima na kojima čekaju svoje žrtve, da ih napadnu, uzmu im kolač iz ruke..."

Za kraj, ova jedinstvena prva proslava Nove godine u Hotelu Monte Mulini biti će okrunjena spektakularnim vatrometom uz pogled na uvalu Lone i park šumu 'Zlatni rt'. Zato zaplešite uz 'zarazne' ritmove vrhunskih svjetskih i domaćih JAZZ glazbenika, zabavite se u dobrom društvu, uživajte u delicijama i vinima vrhunskih restorana te krenite u susret jednoj drugačijoj i zabavnijoj Novoj godini.

Za više informacija i rezervacije:
Tel. +385 052 636 000
montemulini@maistra.hr
www.MonteMuliniHotel.com
www.preservationhall.com