Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Frank DiLeo, Jacksonov menadžer, otkrio je detalje potresnog trenutka kada je Michaelovoj djeci morao reći da im je otac preminuo.


12-godišnji Prince Michael, 11-godišnja Paris i 7-godišnji Prince Michael II su u Medicinskom centru UCLA s bakom Katherine čekala vijesti o njihovom ocu, a kada im je pjevačev menadžer Frank DiLeo donio vijest da im je tata preminuo, djeca su bila šokirana, kako je sam DiLeo otkrio.

Vezani članci Putovanje Ponuda je na stolu, ali hoće li Vladin projekt zaživjeti? Iz Zavoda za zapošljavanje otkrivaju koliki je interes Suzavac Suzavac nije dobar put do slave, a on je to iskusio na svojim očima

>> Djeca Michaela Jacksona u teškom psihičkom stanju

'Ne tata, ne. Ne, ne!', viknula je Paris Jackson nakon nekoliko trenutaka tišine, a DiLeo je otkrio da mu je to bio jedan od najtežih trenutaka u životu:

'To je bio najbolniji trenutak u mom životu. Ne mogu vam opisati koliko mi je bilo teško. Michaelova djeca su se jednostavno 'raspala' u tom trenutku. Taj prizor je nešto što će me pratiti čitavog života.', rekao je DiLeo, te nadodao da je i Michaelova mama Katherine bila shrvana, no za razliku od djece je bila svjesna da postoji mogućnost da se dogodilo ono najgore.

Paris , Prince Michael i Prince Michael II se trenutačno nalaze s bakom Katherine, u dobrom su zdravstvenom, no još uvijek su u teškom psihičkom stanju zbog smrti voljenog oca.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju