Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Frank DiLeo, Jacksonov menadžer, otkrio je detalje potresnog trenutka kada je Michaelovoj djeci morao reći da im je otac preminuo.


12-godišnji Prince Michael, 11-godišnja Paris i 7-godišnji Prince Michael II su u Medicinskom centru UCLA s bakom Katherine čekala vijesti o njihovom ocu, a kada im je pjevačev menadžer Frank DiLeo donio vijest da im je tata preminuo, djeca su bila šokirana, kako je sam DiLeo otkrio.

Vezani članci PR Novo u ponudi u Lidlovom školskom katalogu Slika nije dostupna Tjera li Joe Jackson Michaelovu djecu na pjevanje?

>> Djeca Michaela Jacksona u teškom psihičkom stanju

'Ne tata, ne. Ne, ne!', viknula je Paris Jackson nakon nekoliko trenutaka tišine, a DiLeo je otkrio da mu je to bio jedan od najtežih trenutaka u životu:

'To je bio najbolniji trenutak u mom životu. Ne mogu vam opisati koliko mi je bilo teško. Michaelova djeca su se jednostavno 'raspala' u tom trenutku. Taj prizor je nešto što će me pratiti čitavog života.', rekao je DiLeo, te nadodao da je i Michaelova mama Katherine bila shrvana, no za razliku od djece je bila svjesna da postoji mogućnost da se dogodilo ono najgore.

Paris , Prince Michael i Prince Michael II se trenutačno nalaze s bakom Katherine, u dobrom su zdravstvenom, no još uvijek su u teškom psihičkom stanju zbog smrti voljenog oca.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju