Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je Oprah u svome showu sugerirala da Princa, Paris i Blanket zanima glazbena karijera, Katherine Jackson je požurila stati u obranu Joea Jacksona.


Da Joe Jackson, poznat po brutalnosti kojom je odgajao kralja popa Michaela Jacksona, sada iste odgojne metode ne primjenjuje i na Michaelovu djecu, niti ih forsira da postanu nova pjevačka grupa Jacksons, požurila je javnost uvjeriti Katherine Jackson, nakon što je Oprah u svome showu sugerirala da će se Michaelova djeca otisnuti u svije showbizza. Glasnogovornik obitelji Jackson izjavila je za TMZ da Katherine Jackson vjeruje da su Prince, Paris, i Blanket sami izrazili želju da uđu u svijet zabavne industrije, dok su razgovarali s Oprah.

Vezani članci Slika nije dostupna Jackson nikada nije posvojio svoju djecu! Slika nije dostupna Debbie Row: Jackson nije otac svoje djece!

Katherine je izjavila da se nada da Michaelovi obožavatelji ne misle da Joe ili netko treći iz obitelji pritišće djecu, što nije neprozirna referenca na neslavno Joeovo pritiskanje Michaela i njegove braće da postanu ‘Jacksons 5’.

>> Posuđuje li Jason Malachi glas mrtvom Kralju popa?

>> Pušten 'Breaking News' na internetu: Je li glas Michaelov?

>> Jacksonovi proglasili rat Sonyju: Michaelov album je lažan!