Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši astronaut Bruce McCandless podignuo je tužbu protiv pop pjevačice Dido zbog navodnog neautoriziranog korištenje njegove slike za omot albuma iz 2008. godine.


Na omotu je tako prikazan astronaut u ‘bestežinskom stanju’, koji je fotografiran u vrijeme svemirskog leta iz 1984. godine, a Bruce tvrdi da je na slici upravo on.

Vezani članci Dido (Foto: Screenshot) Vraća se! 90-ih je stekla svjetsku slavu, a poslije hita s kontroverznim glazbenikom nestala je sa scene Slika nije dostupna Fotografija kao dokaz - ipak su zajedno?

Riječ je o albumu ‘Safe Trip Home’ i pjevačica zasada već u startu gubi tužbu, obzirom da je NASA potvrdila i Bruceov identitet na fotografiji čime je narušena njegova privatnost čime je tužba dobila svoje osnove.

>> Dido, Sugababes, Zbunjeni, Stage i Miles Davis

Inače, album ‘Safe Trip Home’ je treći studijski album pop pjevačice. Obzirom na pozitivne kritike koje je dobio, ova mrlja mu nije trebala. Ostaje samo pitanje je li Dido svjesno koristila fotografiju koju nije smjela, a čini se da će odgovore na sva pitanja, ipak dati sud.