Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još jedna teen zvijezda pokazala je kako Hollywood može biti okrutno mjesto za mlade nade koje uz silnu slavu dobiju i teški psihički teret.


Ovaj put riječ je o mladoj Disney glumici i kantautorici Demi Lovato koja se samovoljno prijavila na rehabilitaciju zbog psihičkih i emocionalnih problema te u to ime žrtvovala veliku turneju koju provodi u tandemu sa Jonas Brothersima.

Vezani članci Slika nije dostupna Raznježile milijune na Twitteru: 'Tata volim te!' Slika nije dostupna 'Želim znati tko te pustio na pozornicu!'

Stanje u kojem se našla teen zvijezda iskomentirao je njen PR za TMZ portal: 'Demi je odlučila preuzeti odgovornost za svoja djela i to upravo čini. Međutim, nije riječ o upotrebi droge ili nešto slično, riječ je isključivo o psihičkim problemima', izjavio je.

>> Miley Cyrus: Je li upečatljiviji glas ili otkrivena bradavica?

Hollywood zaista ima moć progutati zvijezde koje jako rano uđu u svijet slave gdje je potrebna izrazita psihička stabilnost. Mlada Demi je potražila pomoć i očito je da ju je emocionalna labilnost odvela na rehabilitaciju umjesto na pozornicu. Možda ipak po tom pitanju mlada glumica i pjevačica ima dovoljno zrelosti da se koliko-toliko zaštiti od one ružne strane slave koja je uzela svoj danak brojnim mladim zvijezdama. Ako je zaista u pitanju ono što tvrdi njena PR služba.