Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U petak je u Sesvetama održan koncert protiv nasilja u sklopu projekta 'Svačije je pravo živjeti'. Projekt je pokrenuo Jeronim Marić, pjevač grupe Adastra, potaknut maloljetničkim nasiljem koje je kulminiralo ubojstvom Luke Ritza.


'Također i za malog Filipa kojeg su četiri sata tukli s tim da to nitko nije primijetio, i ja sam osjetio da bi bilo u redu da napravimo jedan koncert tu u Sesvetama da upozorimo ljude da se takve stvari više ne događaju', rekao na je Jeronim Marić.

Vezani članci Slika nije dostupna Na koncertu za Luku Ritza mladi dijelili zagrljaje Slika nije dostupna Na igralištu Grafičke škole održan koncert za Luku Ritza

Na sportskom terenu osnovne škole Brestje skupilo se nekoliko stotina mladih. Oni koji su koncert propustili, mogu posjetiti jedan od koncerata koji su u pripremi. : Na koncertu su, uz Adastru, Vatrene ulice, Otkazani let i Replicu, te demo bendove, nastupili i Psihomodopop, čijeg frontmena niti slomljena noga nije spriječila u nastupu. Više u prilogu IN magazina!