Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica bivših članova kultne američke rock grupe The Doors izgubili su pred sudom u Kaliforniji pravo korištenja imena skupine na svojim turnejama, prema sudskim dokumentima objavljenima u petak.


Vrhovni sud odbacio je zahtjev klavijaturista Raya Manzareka i basista Robbyja Kriegera da poništi odluku suda koji im je 2005. zabranio korištenje riječi Doors.

Vezani članci Bivši predsjednik Perua Martin Vizcarra Bivšem predsjedniku države i dvjema ministricama zabranili javnu dužnost jer su primili cjepivo preko reda Slika nije dostupna VIDEO Hrvatsko selo u kojem je jedno slovo učinilo veliku razliku

Manzarek i Krieger pet godina su vodili sudsku bitku protiv nasljednika pjevača Jima Morrisona i bubnjara Johna Densmorea, nakon što su na turnejama koristili ime Doors of the 21st Century.

Dvojica glazbenika, danas 60-godišnjaci, morat će i dalje nastupati kao Riders on the storm, prema naslovu jedne od napoznatijih pjesama grupe osnovane 1967. godine u Los Angelesu, koja nije nadživjela smrt Jima Morrisona 1971. u Parizu u 27. godini.