Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

41-godišnji Chaz, koji je inače poznat kao prvorođena kći pjevačice Cher, sada je sin o kojemu je Cher otvoreno progovorila u jednom intervjuu.


Tako je i sama priznala da se još navikava na novonastalu situaciju u kojoj se ponekad i sama izgubi i ne zna da li da svoje dijete oslovljava u muškom ili ženskom rodu: 'Ona je vrlo pametna cura...dečko!', rekla je zbunjeno Cher, pri čemu i sama priznaje da joj to trenutno stvara nevolje.

Vezani članci Titanic (Foto: Screenshot Youtube) Ne vole uloge koje su ih proslavile: Preziru ikonske likove koji su ih obilježili, a objasnili su i zašto Slika nije dostupna Chaz Bono nakon promjene spola: Brijem se jednom tjedno

Sama pak se ne može zamisliti u muškoj koži: 'Poludjela bih da se probudim kao muško i nezamislivo mi je da ne budem žensko kao što i jesam', priznaje.

>> Sretan 64. rođendan Cher! Izgledaš kao da ti je 20!

Cher je inače podržala odluku svoje kćeri Chaz da preraste u sina i vrlo je otvoreno pristupila cijeloj situaciji. Ipak, kaže da je na njenu djecu veliki utjecaj imala i činjenica da je ona poznata ličnost jer djeca jednostavno osjete tu često (nepotrebnu) pozornost od strane medija. No, sigurno je jedna od rijetkih majki koja je jednim porođajem imala i kćer i sina. A nisu u pitanju blizanci.