Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlasnica jednog salona ljepote na Beverly Hillsu uhićena je u srijedu pod optužbom da je krala podatke s kreditnih kartica Jennifer Aniston, Anne Hathaway i Liv Tyler, obavivši desetke tisuća ilegalnih plaćanja u vlastitu korist, pri čemu su se teretili računi glumica.


Prema sudskoj dokumentaciji, 'žrtve' prijevare vlasnice salona 'Chez Gabriela Studio' bile su i Cher, Melanie Griffith i bivša tv-zvijezda serije 'Felicity' Scott Speedman. 51-godišnja vlasnica salona Maria Gabriela Perez optužena je da je prijevarom, tijekom petomjesečnog razdoblja prošle godine, s računa Liv Tyler izvukla 214.000 dolara, a tijekom jednogodišnjeg razdoblja s računa svojih ostalih slavnih klijentica još najmanje 280.000 dolara.

Vezani članci Slika nije dostupna Što joj se dogodilo: Pijana skakala po sobi i zavodila dostavljača Slika nije dostupna Salma oduzima dah na crvenom tepihu!

>> Jennifer Aniston isposlovala zabranu pristupa protiv mentalnog bolesnika

U sudskim se spisima kao 'žrtve' prijevare spominju imena Jennifer Aniston, Anne Hathaway, Cher, Liv Tyler, Melanie Griffith i Speedman, no Cherin glasnogovornik izjavio je da pjevačica i glumica nije među njima te da nije znala da je i njezino ime na sudskome popisu.

Perez bi, ako joj krivnja bude dokazana, mogla dobiti kaznu izdržavanja zatvora u trajanju od maksimalno 25 godina. Uhićena je u srijedu u svojem salonu. (Hina)