Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Damjan Murko, slovenski pjevač, toliko je isprovocirao članove skupine Skater da je na kraju 'balade' pred kamerama izbila tučnjava.


'Štajerski slavuj', pjevač Damjan Murko, toliko je provocirao članove skupine Skater, da su ga ovi napali, a snimka čitavog estradno-šakačkog obračuna poslana je u redakciju slovenskog 24 ur.com. Neimenovani izvori tvrde da je Murkova provokacija bila planirana i u strahu pred burnom reakcijom članova skupine Skater čak je organizirao osiguranje, koje ga je trebalo čuvati u slučaju incidenta.

Vezani članci Napad nožem, ilustracija 19-godišnjakinja nožem pokušala ubiti 24-godišnjaka: Izbola ga je po trupu i rukama Nasred Ilice izboden muškarac - 1 Nasrnuo na prijatelja razbijenom čašom: Doznajemo detalje obračuna u centru Zagreba u kojem je ozlijeđen muškarac

Grupa Skater nije jedina koja ima problema s najpoznatijim slovenskim estradnjakom na internetu, jer osim s njima, Murko je u vrlo lošim odnosima i sa skupinom Rogaški slavički. Nakon napada Murko je najavio tužbu, a Skateri i Rogoški slavički tvrde da se ne boje tužbe i da je Damjan Murko kriv sam zbog dugotrajnih provokacija.