Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

S kontroverznim frontmenom Riblje Čorbe, Borom Đorđevićem, u njegovu kafiću u Beogradu razgovarala je osječka dopisnica IN magazina Mirela Bačić. Bora, koji se prije dvadesetak dana vjenčao s 26 godina mlađom Aleksandrom, našoj je novinarki rekao da ne namjerava pjevati u Hrvatskoj.


Osnivač i frontmen Riblje Čorbe, Bora Đorđević i dalje njeguje svoje kako glazbene, tako i političke svjetonazore. Iako tvrdi da nije sklon međunacionalnoj mržnji, principijelno mu načelo ne dozvoljava održavanje koncerata u Hrvatskoj.

Vezani članci Princeza Diana i princ Charles Konačno prikazana Dianina reakcija na Charlesov komentar je li zaljubljen u nju, i 40 godina kasnije ostavlja bez teksta Kate Middleton i Meghan Markle Konačno se zna kako se Kate Middleton osjeća nakon Meghaninih izjava, evo što ju je najviše pogodilo

'Nismo igrali klikere nego smo vodili rat. Ima jako puno unesrećenih i na jednoj i na drugoj strani, i jednostavno smatram da reći sada, 'E polupani lončić, ne važi, udri brigu na veselje!', i pritom zarađivati novac, po meni je malo nemoralno.', rekao je Bora Đorđević Mireli Bačić.

Za vrijeme rata Bora, nakon što je Jura Stublić napisao pjesmu 'E moj druže beogradski', mu je uzvratio opjevavši 'Druga zagrebačkog'. Danas kaže da mu je Stublić ravnopravni kolega, a za politička prepucavanja iz tih vremena kaže da su bila 'dobra zezancija'.

Iako ne namjerava svirati u Hrvatskoj, ipak postoji mogućnost da u lijepu našu dođe na odmor. Čorba je otkrio da cijeni hrvatske glazbenike, te da sluša Hladno pivo, a u Beogradu je otvorio kafić Čorba caffe od kojeg, kako sam kaže 'nije zaradio niti centa. Na kraju Bora je otkrio da se prije nepunih 20 dana tajno vjenčao s 26 godina mlađom Aleksandrom Sarić, arhitekticom koju je upoznao na turneju po SAD-u. Više u prilogu IN magazina!