Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jimmyju Baueru su u želucu pronašli preko kilogram heroina u ukupno 88 paketa koje je pokušao unijeti u SAD.


Američki pjevač Jimmy Bauer trenutačno se nalazi u pritvoru, jer je u svojem želucu pokušao prokrijumčariti više od kilograma heroina. Vlasti su u zrakoplovnoj luci u Dominikanskoj republici primijetile da se pjevač počeo 'čudno ponašati' prilikom čekanja na let za SAD. Naime, zbog nekoliko progutanih puknutih vrećica s heroinom mislio je da će povraćati i morati hitno u bolnicu, pa se počeo ponašati nervozno i histerično.

Zbog puknutih vrećica u bolnici se bori za život

Vezani članci Pao diler s 30 kg heroina - 1 Raskopali mu automobil i pronašli više od 30 kilograma heroina pa sve objavili: Droga putovala prema Hrvatskoj Policijski pas Aria (Foto: Pixsell,Hrvoje Jelavic) Veliki uspjeh policijskog psa Aria: Nanjušila više od kilograma heroina i manje količine kokaina i marihuane

Glasnogovornik dominikanskog povjerenstva za narkotike Ramon Alcides Rodriguez rekao je da su prilikom rentgenskog pregleda njegova želuca ustanovili kako se u pjevačevom trbuhu nalazi desetak velikih vrećica punih drogom. Bauer je istog trenutka hospitaliziran i liječnici su iz njegova želuca izvukli 88 paleta heroina, odnosno ukupno 1.04 kilograma opojne supstance, piše AP. Osim što je priveden, Bauer se trenutačno bori za život u bolnici. Njegov menadžer Irvin Lozada rekao je kao je ostao 'potpuno zapanjen' kada je čuo za uhićenje i hospitalizaciju. 'Nikada nisam vidio Jimmyja da konzumira ikakvu drogu', rekao je vlastima.