Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka glumica mađarskih korijena Zsa Zsa Gabor u petak je primljena u bolnicu u Los Angelesu zbog krvnog ugruška u nozi.


Poznata 93-godišnja glumica Zsa Zsa Gabor nalazi se na odjelu intenzivne njege u Sveučilišnoj bolnici Ronalda Reagana, izjavio je njezin glasnogovornik John Blanchette. Njezin suprug, princ Frederic Von Anhalt, rekao je da se glumica žalila na bol i oteklinu u nozi. Hitno je prevezena u bolnicu, a liječnici su procijenili da u njoj mora ostati jer bi ugrušak iz noge mogao otputovati do srca i životno je ugroziti.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Muž Zsa Zse Gabor palicom na provalnike Slika nije dostupna Suprug Zse Zse Gabor prodaje kuću

Glumica je od srpnja, kada je pala i slomila kuk, nekoliko puta bila primljena i puštena iz bolnice. U kolovozu joj je stanje zbog postoperativnih komplikacija bilo toliko loše da je primila i posljednju pomast.

>> Prva fotografija Zsa Zse Gabor u ambulantnim kolima

Gabor je najpoznatija po ulogama u filmskim klasicima iz pedesetih, poput 'Lili' i 'Dodir zla', te po nekoliko poznatih muževa, među kojima su se isticali hotelski magnat Conrad Hilton i glumac George Sanders. Von Anhalt njezin je sedmi suprug. (Hina)