Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na srpskoj Farmi i žene su polako počele padati na ispitu izdržljivosti bez seksa, ali ovaj put seks se nije dogodio u dvoje, već je odigran u mono scenariju. I to od strane ženskog aktera.


Nakon srpskog političara, sljedeća je pala Zorana i rukom razriješila stres koji je uzrokovan nedostatkom seksa na srpskom imanju, prenosi Kurir. Možda to ni ne bi bila tolika vijest, ali pjevačica je očito odlučila suzdržavanje doslovno poslati kvragu, pa je taj dio posla obavila ispred sviju, a svjedocima je dala slatke teme za ogovaranja i smijeh.

Vezani članci Slika nije dostupna Ekrem kao plavuša, Vendi u strahu za život, a Boki mokri u krevet Slika nije dostupna Test za trudnoću najtraženija roba na Srpskoj Farmi

Tako je prva Vendi, koja tamo zasigurno nije bez grijeha, počela prepričavati pikantan događaj: 'Najsmješnije je bilo kad je Zorana masturbirala. Nisam mogla vjerovati svojim očima. Ležale smo u spavaćoj sobi, bio je dan. Zorana se odjednom isključila iz razgovora i naprasno se umirila. Prekrila je glavu nekom maramom i pokrila se jorganom. Vidjelo se samo kako pomjera ruke. Potrajalo je to neko vrijeme, a onda se samo čuo Zoranin uzdah zadovoljstva, kao da je završila posao', govorila je s uzbuđenjem stanarima.

>> Test za trudnoću najtraženija roba na Srpskoj Farmi

Naravno da se sve vrlo brzo pročulo po cijeloj kući, ali Zorana je zadnjim uzdahom očito rasteretila dosta stresa koji ju je okupirao, ali isto tako dala naslutiti da bez seksa više ne može. No, za razliku od nekih, nije se bacila na prvo muško biće jer joj na Farmi očito nitko nije toliko napet, već je preuzela stvar u svoje ruke. Usred bijela dana. Ali uspješno.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju