Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumačkoj ekipi ‘Najboljih godina' pridružit će se Vesna Tominac. Ova glumica utjelovit će dr. sc. Melitu Jurić, bivšu Lalinu suprugu.


Dolaskom u Dragošje u Meliti se ponovno probudi stara ljubav prema bivšem suprugu. Vesnina junakinja Melita se obrazovanjem htjela uzdići na viši društveni status, s obzirom da dolazi iz radničke obitelji.

Vezani članci Slika nije dostupna Zadnja klapa 'Najboljih godina' Slika nije dostupna FOTO: Ekipa Najboljih godina proslavila završetak snimanja

Melita je realizirala svoju karijeru koja je više ne zadovoljava. Marljivo i predano je učila cijelo djetinjstvo te upisala medicinski fakultet među prvima u klasi. Lalu je upoznala na prvoj godini fakulteta, a uskoro je zatrudnjela i rodila Krunu.

Kako će se Melita snaći u Dragošju te hoće li njezin dolazak uzdrmati Lalin obiteljski život gledatelji mogu saznati sredinom ožujka kada će ova junakinja postati stalna žiteljka sela.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju