Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prije točno četiri godine sklopljen je se blic-brak Pokos-Radeljak. Brak je propao, priča je o(p)stala.


Prije točno četiri godine, točnije 14. siječnja 2006., sklopio se braka između Vlatke Pokos i Josipa Dikana Radeljaka o kojima će javnost godinama poslije svakodnevno čitati i naslađivati se njihovim bračnim trzavicama, vrijeđanjima, prekidima, međusobnim optužbama, klevetama, svjedočiti sudskim procesima, bacanju prstena u emisiji uživo, preljubu, novim ljubavnicima/ljubavnicama i naposljetku razvodu koji se odigrao samo godinu i pol dana nakon sklapanja braka na karipskoj biserno bijeloj plaži.

Tko s kim i tko bi koga

Vezani članci Slika nije dostupna Dolores Lambaša izbrisala sve postove, opet! Slika nije dostupna Vlatka Pokos: Dikan zlostavlja Lanu!

Kažemo sapunica, jer se o njihovoj vezi priča, piše i čita još danas, kada je Vlatka nakon razvoda bila u ljubavnoj vezi s najmanje dvojicom muškaraca za koje javnost zna, Željkom Radolfijem i Dinom Bubičićem, dok se Dikan čuvao za Dolores Lambašu koja ne troši ni vrijeme ni riječi kako bi popljuvala Vlatku i njezin odnos s Dikanom i Lanom, kćerkom Ene Begović kojoj je Vlatka bila pomajka punih šest godina.

No, već je previše redaka potrošeno na skandale između dvoje domaćih celebrityja koji su uslijed bračne krize čak viđeni kako se druže i to skrivaju, koji se optužuju za sve i svašta, pa na kraju spominju kako se još uvijek, zapravo, vole. Vrag bi ga znal' što im se vrzma po glavama, no da je njihovo vjenčanje bolje praćeno od bilo kojeg vjenčanja u povijesti Hrvatske svatko će morati priznati.

>> Vlatka Pokos vratila se Josipu Radeljaku - Dikanu?

Dakle, podsjetimo kako se udavača stoljeća Vlatka Pokos u tirkiznoj Diorovoj vjenčanici za Josipa Radeljaka udala na jednoj od najromantičnijih plaža na svijetu na karipskom otočju Turks & Caicos. Vjenčanju su svjedočila i Dikanova djeca, mala Lana koju Dikan ima iz braka s tragično preminulom Enom Begović i sin Leo kojeg ima iz braka s prelijepom Bebom Lončar.

Briljantni prsten izgubio sjaj

Prije vjenčanja u vezi su bili četiri godine. Osim što je doživjela predivno vjenčanje, Dikan je Vlatku iznenadio i romantičnom prošnjom - tople ljetne večere po povratku iz Rima Dikan je kleknuo pred svoju voljenu i na ruku joj stavio dvanaest tisuća dolara vrijedan Cartierov prsten s briljantom iz kolekcije Paris Nouvelle Vague. Nažalost, prsten je sjajio manje od dvije godine, nakon čega je sve krenulo nizbrdo i još uvijek se nije zaustavilo.