Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najpoznatiji scijentolog poveo je svoju obitelj na izlet u Rio de Janiero, na premijeru filma 'Valkyre'. Tamo su ih dočekale stotine obožavatelja.


Čini se da tom Cruise nije postao omražen baš svakom ljubitelju filmova na svijetu. Dokazuje to i euforičan doček kojega je doživio u Riju, na premijeri 'Valkyre'.

Vezani članci Fail Situacija je eskalirala u rekordnom roku, a sve je počelo sitnom nezgodom Selfi (Foto: Screenshot/YouTube) Majka priroda ne mari za pokušaje seksi selfija, ali ima dobar smisao za humor

U Brazil je Cruise poveo suprugu Katie Holmes i kćer Suri, a tamošnjim medijima govorio je ono što žele čuti, pa je tako izrazio i veliku želju da snimi jedan film u toj južnoameričkoj zemlji.

U ratnoj drami 'Valkyre' Cruise glumi časnika Clausa Von Stauffenberga, koji je isplanirao neuspješni atentat na Hitlera. Njemačka javnost nije bila blagonaklona prema slavnom glumcu, poput brazilskih fanova. Naime, Njemačka ne priznaje Scijentologiju kao religiju, a tamošnjim vlastima nije baš bilo drago vidjeti Cruisa i filmsku ekipu nekim povijesnim lokacijama gdje se snimao film.