Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najpopularniji i najposjećeniji sportski događaj u Americi koji se ove godine održao na stadionu Sun Life u Miamiju nisu propustile brojne holivudske i sportske zvijezde.


Venus Williams napokon smo vidjeli u pripijenoj haljini, pjevačica Solange Knowles se nevoljko osvrnula na sestrinu epohalnu pobjedu na dodjeli glazbenih nagrada Grammy, pjevačica Rihanna za kojom su fotografi i obožavatelji očekivano najviše vikali, ali i Jessica Alba kojoj je odlazak na utakmicu Super Bowla jedno od prvih pojavljivanja u javnosti nakon što je 7. lipnja 2008. godine rodila kći Honor Marie.

Solange Knowles upitali su kako komentira sestrin uspjeh na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja te je li na ljubomorna/frustrirana zbog njezinog uspjeha budući da Solange kao pjevačica nije tako uspješna niti nagrađivana.

Biti u sjeni Beyonce Knowles

Vezani članci Slika nije dostupna Serena uzvratila sestri za poraz u finalu Wimbledona Slika nije dostupna Sestre Williams najbolje i u parovima

'Oh, ne! Nisam uopće frustrirana. Ja sam samo ponosna sestra, tako da sam priželjkivala slavlje. To što je učinila je povijesno, tako nešto se nikada prije nije dogodilo. Ne samo da je taj događaj povijest, već je i glazbeni povijesni događaj. Ja sam samo ponosna sestra', tvrdi Solange koja je kroz karijeru ipak davala do znanja kako nije lako stalno biti u sjeni sestre.

'Neću dugo ostati u Miamiju jer putujem za New York, gdje je 'smrzavajuće hladno'. Idem u studio snimati nove pjesme. Radim neke pjesme za nadolazeći tjedan mode a zatim idem na Kostariku gdje ću dovršiti album', nadodala je Solange.

Super energija Super Bowla

'Sjajno je jer možete sresti sve svoje prijatelje. Bio je tjedan Grammyja, tako da su svi moji prijatelji došli u Los Angeles. Dodjela Oscara, pa su tu i svi prijatelji glumci. Vrti se neka super energija oko tog Super Bowla, gdje se svi druže. Nitko zapravo nije iz Los Angelesa, tako da svi imaju neki drugi klub za koji navijaju. Tako da su glavne zvijezde ove godine Who Dat'si i Peyton bandwagoni. Lijepo je kada su svi na jednom mjestu i dobro se zajedno zabavljaju', rekla je glumica Gabrielle Union koja je uz tenisačicu Venus Williams zvijezda posebnog događaja u sklopu Super Bowla a radi se o novom deterdžentu za pranje rublja iz linije Tide pod nazivom 'New Tide Plus Febreze Freshness Sport'.

>> VIDEO Super Bowl: Srušeni svi rekordi, 'Svecima' prvi naslov!

>> VIDEO: Super seksi Rihanna zapalila Miami!