Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od akrobata koji je mijenjao 'pravog' Spider-Mana u zahtjevnim skokovima, završio je u bolnici nakon teškog pada.


Christopher Tierney ozlijedio se u njujorškom Foxwoods Theatreu kada je puknulo sigurnosno uže koje mu je bilo pričvršćeno za leđa. Akrobat koji izvodi zahtjevne skokove umjesto glavnog glumca, a mijenja i neke 'leteće' zločince, pao je s deset metara i, začudo, zadobio samo lakše ozljede. Nesretni 31-godišnji Tierney prebačen je u bolnicu. 'Čudim se da je uopće uspio preživjeti, pad je bio strašan', izjavio je gledatelj Morgan Crawley.

>> Bono će pomoći Spider-Manu

Vezani članci Alain Robert popeo se na neboder u Hong Kongu (Video: AP) Francuski "Spiderman" popeo se na neboder u Hong Kongu: Poziva na pregovore usred prosvjeda Emma Stone i Dave McCary (Foto: AFP) Nitko ne zna otkad su zajedno: Rijedak zajednički izlazak u javnost slavnog para koji je vezu dugo skrivao

Kazališna produkcija predstave 'Spider-Man: Turn off the Dark' zbog incidenta došla je pod policijsku istragu, a predstavnici kazališta tvrde da je gotovo nemoguće da uže pukne, jer bi trebalo moći izdržati četiri i pol tone tereta. Obećano je da će se sigurnosni uvjet postrožiti te da predstava, čije je postavljanje koštalo preko 65 milijuna dolara, a glazbu su radili Bono i Edge, ovoga tjedna već nastavlja s izvođenjem.