Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je tijekom intervjua s Oprah Winfrey progovori o smrti kćerkice Exsodus, Mike Tyson se slomio i zaplakao.


Prvi put nakon smrti 4-godišnje kćerke Exsodus, Mike Tyson se otvorio tijekom intervjua s Oprah Winfrey i progovorio o svojim osjećajima. Kada je pokušao reći što osjeća Tysona su preplavile emocije, te je zaplakao ispred Oprah ni ne pokušavajući sakriti suze.

Vezani članci Pierfrancesco Sacco Talijanski veleposlanik o hrvatsko-talijanskim odnosima i COVID mjerama: "Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin" Remy Bossu i Magdalena Rendulić Razgovarali smo sa šefom organizacije čije objave mnogi u Hrvatskoj sa zebnjom iščekuju: "Ako postoji netko tko tvrdi da može predvidjeti potrese - maknite se od njega"

Podsjećamo, Exodus Tyson je umrla 25. svibnja u bolnici u Phoenixu, Arizona, dan nakon što se teško ozlijedila na pokretnoj traci za trčanje u obiteljskoj kući. Onesviještenu Exodus pronašao je 7-godišnji brat na pokretnoj traci za trčanje i pozvao majku Sol Xochitl. Ona joj je pružila prvu pomoć i pozvala službu 911, a mala Exodus u bolnicu je dovedena u kritičnom stanju i stavljena je na aparate za održavanje života, no sljedeći da je ipak preminula.

 

Andy Hill, glasnogovornik policije u Phoenixu izjavio je da se Exodus zadavila kablom za struju koji je visio s konzole na isključenoj napravi za trčanje. 'Vjerujemo da je dijete bilo na traci za trčanje koja nije radila u to vrijeme. Možda se igrala.', izjavo je onda Hill.

A Tyson je kod Oprah bio izuzetno emocionalan, te je kroz suze izjavio: 'Nisam na nikoga bio ljut. Jedino sam se želio pobrinut za posljednji ispraćaj mog malog anđela. Nisam nikoga krivio niti na ikoga bio ljut. Ne znam točno kako je umrla, niti želim znati, jer ako bi nekoga krivio za njezinu smrt moglo bi biti problema.'

Dodao je da mu je prva reakcija bila ljutnja, ali nakon mnogih terapija je naučio kontrolirati svoj bijes, te je još progovorio o svoje ostalo šestero djece, odnosu s trenerom Cus D'Amatom, koji mu je bio poput oca, a preminuo je 1985., čuvenoj borbi s Holyfieldom i mnogim drugim stvarima.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju