U Los Angelesu su dodijeljene najpopularnije nagrade TV kanala Nickelodeon koje se dodjeljuju u raznima kategorijama a biraju ih djeca od 13 do 17 godina.


Iako nije osvojila niti jednu nagradu pjevačica Rihanna koja se pojavila u haljini Christiana Diora bila je zvijezda i crvenog tepiha i dodijele na kojoj je nastupila. U publici su odabir djece došli podržati i Katy Perry, Demi Lovato, Selena Gomez, Tyra Banks, Rosario Dawson, Zoe Saldana i mnogi drugi.

Vezani članci Rihanna Grudnjak sigurno nije nosila, a zbog opakog proreza teško je reći je li ispod ove poluprozirne haljine uopće išta imala! Slika nije dostupna VIDEO: Beyonce rekordnih šest Grammya, Taylor Swift zapanjila

O nagradama o kojima odlučuju djeca glumac Tylor Lautner rekao je: 'Djeca pokazuju svoje strasti na različite načine. Najviše se čuje njihovo vrištanje, dok odrasli to čine više fizički. No, mislim da su sva djeca divna'.

Djeci Tylor Swift draža od Beyonce i Lady Gage

Ovogodišnji voditelj bio je glumac i stand-up komičar Kevin James kojeg najbolje poznajemo iz serije 'Kralj Queensa'. Osim što su iznenadile neke nagrade, iznenadile su i nominacije; za najslađi par je, među ostalima, bio nominiran predsjednički par Obama.

A što se nagrada tiče, pored Beyonce, Miley Cyrus i Lady Gage nagradu za najbolju pjevačicu dobila je country zvijezda Taylor Swift, čija je pjesma 'You Belong With Me' osvojila i nagradu za najbolju pjesmu. Čini se da se u današnje vrijeme djeci ne sviđaju mega popularne pjevačice za koje su mnogi sigurni kako su idoli upravo najmlađima. Klinci su za najbolji crtić odabrali 'Spužvu Boba', a za najbolji animirani film 'Up'. Glumac Jim Carrey nagrađen je za najbolji glas u animiranom filmu.

Katy Perry puna zelene sline

Katy Perry je jedna od onih koje su zalili posebno izrađenom zelenom slinom, zaštitnim simbolom ove dodjele, nakon što je izgovorila 'ne znam', što je u dječjem svijetu nedopustivo.