Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekrem još ne odustaje od Vendi iako se bliži kraj srpskom showu, a još nije poznato kakve će poteze povući njegova supruga Igbala nakon što izađe iz Farme.


Najpoznatije srpsko imanje još će kratko vrijeme biti najpoznatije u Srbiji jer se srpska Farma polako bliži kraju. I baš kad se pomisli kako se tamo sve vidjelo, od skandala, do neprimjerenih ponašanja, prijetnji, sukoba, seksa i čega sve ne, Ekrem Jevrić i pjevačica Vendi počaste publiku sa još jednom scenom koja je izazvala zgražanje publike.

>> Ekrem s Marijom Šerifović vodio 'muški' razgovor misleći da su istog spola

Vezani članci Slika nije dostupna Transvestit cijelu noć mučio Ekrema Jevrića Slika nije dostupna Seksologija po Ekremu Jevriću nasmijat će i najozbiljnije

Iako bi se od njega očekivalo možda više verbalnih izjava koje mogu izazvati samo opći smijeh, ovaj put je pokazao kako i dalje ne odustaje od zavođenja Vendi, a koliko mu se svidjela djevojka, najzornije će pokazati priloženi video. Umjesto seksa, oboje su očito uzbuđenje pronašli u tomu da joj Ekrem liže stopala, no naravno, pokušao je ruku prošvercati i ispod jorgana do međunožja, što mu je Vendi i dopustila u više navrata. Ono što je pak izazvalo zgražanje publike, bile su sljedeće činjenice: Vendi je cijeli dan bila u gumenim čizmama, radila je u štali, plesala u njima na tulumu koji su imali i ne, kamere nisu zabilježile da ih je oprala. Oprao ih je, čini se, Ekrem...Jezikom.