Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Catherine Hardwicke, čiji je film 'Twilight' imao najposjećenije otvorenje svih vremena za jednu redateljicu, odlučila je snimiti modernu verziju jedne od najpoznatijih dječijih priča…


Moderna 'Crvenkapica' smještena u srednjovjekovnom selu koje je progoni ne vuk, nego vukodlak, dok se sama Crvenkapica u filmu zaljubljuje u siromašnog drvodjelju na veliko razočarenje i protivljenje njezine obitelji. Crvenkapicu glumi 24-godišnja Amanda Seyfried, dok je uloga strašnog vukodlaka dodijeljena Garyju Oldmanu koji je, kako je njegova karijera pokazala, glumac koji je kao stvoren za utjelovljenje svih mogućih najstrašnijih filmskih likova.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Žene u štiklama i s pištoljima su fenomenalne!' Slika nije dostupna Sad je i ona jedna od zločestih djevojaka!

Kao što se može vidjeti iz trailera koji je tek pušten u opticaj, 'Crvenkapica' Catherine Hardwicke definitivno nije film na koji bi željeli povesti svoje dijete, jer u njemu se sama Crvenkapica seksa sa siromašnim drvodjeljom, a ne fali niti krvi, ubojstava i ostalih elemenata inače neuobičajenih za dječje priče. Moderna 'Crvenkapica' će imati svoju premijeru u američkim kinima 11. ožujka 2011. godine.