Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je losanđeleski Sud njezinu smrt proglasio prirodnom, neki tvrde da su krivi lijekovi protiv gripe.


U nevjerici zbog tragične smrti mlade glumice Brittany Murphy užurbano su se počeli istraživati uzroci smrti, da bi se doznalo kako je glumica bolovala od dijabetesa i šopala se tabletama protiv gripe, što je očigledno bio presudni smrtonosni koktel, nagađaju mnogi.

Vezani članci Splitski zatvor na BIlicama (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Obitelj će tužiti državu: "Pretpostavljali smo da će uzrok Kristianove smrti biti posljedica straha i psihičke boli" Ilustracija (Foto: Frank Molter/DPA/PIXSELL) Pronađena tijela tinejdžera osumnjičenih za okrutna ubojstva: Ubijeni par upoznao se u Hrvatskoj

Ed Winter, pomoćnik glavnog suca u Los Angelesu, Associated Pressu potvrdio je kako se Murphy srušila u kupaonici te da je uzrok smrti prirodan, iako ga se neko vrijeme nije moglo točno utvrditi. No, neki još uvijek ne vjeruju kako je umrla prirodnom smrću, stoga će uskoro biti izvršena obdukcija.

>> Umrla 32-godišnja glumica Brittany Murphy

Majka poznate glumice liječnicima je rekla kako je njezina kći bolovala od dijabetesa, međutim, oni smatraju da dijabetes nije mogao biti uzročnik ovakve smrti. Naime, prije nego je umrla Brittany je povraćala po gotovo cijelom stanu u kojem je živjela sa suprugom i britanskim scenaristom Simonom Monjackom, naposljetku se zaputila u kupaonicu i tamo kolabirala. Čim su je pronašli odvezli su je u Cedars-Sinai Medical Center, gdje je bila proglašena mrtvom u 10:04 u nedjelju, potvrdio je glasnogovornik bolnice Sally Stewart.