Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je losanđeleski Sud njezinu smrt proglasio prirodnom, neki tvrde da su krivi lijekovi protiv gripe.


U nevjerici zbog tragične smrti mlade glumice Brittany Murphy užurbano su se počeli istraživati uzroci smrti, da bi se doznalo kako je glumica bolovala od dijabetesa i šopala se tabletama protiv gripe, što je očigledno bio presudni smrtonosni koktel, nagađaju mnogi.

Vezani članci Slika nije dostupna Pula: U stanu pronađena mrtva žena, policija sumnja na nasilnu smrt Slika nije dostupna U podrumu pronašao tijelo čovjeka s kojim je slavio Uskrs

Ed Winter, pomoćnik glavnog suca u Los Angelesu, Associated Pressu potvrdio je kako se Murphy srušila u kupaonici te da je uzrok smrti prirodan, iako ga se neko vrijeme nije moglo točno utvrditi. No, neki još uvijek ne vjeruju kako je umrla prirodnom smrću, stoga će uskoro biti izvršena obdukcija.

>> Umrla 32-godišnja glumica Brittany Murphy

Majka poznate glumice liječnicima je rekla kako je njezina kći bolovala od dijabetesa, međutim, oni smatraju da dijabetes nije mogao biti uzročnik ovakve smrti. Naime, prije nego je umrla Brittany je povraćala po gotovo cijelom stanu u kojem je živjela sa suprugom i britanskim scenaristom Simonom Monjackom, naposljetku se zaputila u kupaonicu i tamo kolabirala. Čim su je pronašli odvezli su je u Cedars-Sinai Medical Center, gdje je bila proglašena mrtvom u 10:04 u nedjelju, potvrdio je glasnogovornik bolnice Sally Stewart.