Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Crnogorski INTV ustupio nam je snimku odlaska Angeline Jolie i Brada Pitta iz budvanskog hotela Splendid.


Najpoznatiji holivudski bračni par Angelina Jolie i Brad Pitt, jučer su u poslijepodnevnim satima automobilom rent-a-cara, sami bez djece, stigli u hotel Splendid i odsjeli u predsjedničkom apartmanu. Ljudi iz hotela su im podijelili monografije o Crnoj Gori, kao i crnogorsko vino što se Bradu posebno svidjelo, te upisali svoje dojmove i dali potpis u knjigu utisaka hotela Splendid.

Vezani članci Slika nije dostupna Shinawatra je Crnogorac, uživa u Budvi i nema brige! Slika nije dostupna Madonnin tim osumnjičen za krijumčarenje

'Jučer su Brad i Angelina stigli u Budvu, tražili su predsjednički apartman i negdje oko 17.45 sati stigli u hotel Splendid. Smjestili su se u predsjednički apartman i boravili su do sljedećeg dana popodne. Moj utisak, kada je u pitanju gospodin brad Pitt, imao sam čast upoznati ga, da je jednostavan čovjek, vrhunski svjetski brend koji se potpuno normalno ponaša, kao i Angelina. Bili su skromni gosti, naime, meni iskustvo govori da što je veća osoba to je jednostavnija', ispričao je Žarko Radulović, direktor hotela Splendid u kojem je odsjeo holivudski par tijekom boravka u Crnoj Gori, nakon čega su na razočaranje Dubrovčana zaobišli njihov grad i zrakoplovom krenuli za Veneciju.