Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od svibnja ove godine, gledajte novi televizijski kanal Viasat Nature koji će vam donijeti raznovrsne, zabavne i znamenite dokumentarne emisije o životinjama, prirodi i njenim starateljima.


Dokumentarni program su proizvele poznate producentske kuće kao što su BBC, Channel 4 i Parthenon. Emitirane 24 sata dnevno, emisije su zanimljive cijeloj obitelji i opisuju događanja iz cijelog svijeta, uz komentar eksperata ili znamenitih ličnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Japanski recept za restorane Slika nije dostupna Zašto je 'VeBe za tebe' prava odluka za cijelu obitelj?

Viasat Explorer

U svibnju na Viasat Exploreru gledajte dokumentarni serijal Avanture i padovi. Čovijek protiv stroja. Nevjerojatne inovacije koje pomiću granice ljudskog opstanka. Upoznajte uzbudljive priče vozača i pilota.

Doznajte više o kolosalnim sudarima koji su ušli u povijest motosporta. Gledajte svaki aspekt sudara i otkrijte naučna dostignuća koja su promijenila sigurnost i dizajn motora zauvijek. Unutar uzbudljivog svijeta najbržih vozila, kaskader vozača i avijatičara koji svoj život stavljaju na kocku... a modernu tehnologiju na test.

 

Viasat History
U svibnju na kanalu Viasat History možete gledati dokumentarni serijal o pre-Rafaelitima: Viktorijanski revolucionari. Stupajući na scenu 1848. godine, ovo bratstvo šokiralo je tadašnje društvo kroz radikalan pristup umjetnosti koji je promijenio svijet.

Ovaj serijal otkriva njihov začetak i dostignuća, rana dijela, kriticizam sa kojim su se suočavali, kao i vijekove akademske dogme koje su prozrele njihove slike. Također ćete vidjeti kako su u svojim kasnijim godinama počeli prihvaćati slavu i bogatstvo koje je donijela umjetnost namijenjena masama, i samim time inicirali to što danas zovemo modernom komercijalnom umjetnosti.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju