Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što ćemo vidjeti koliko je osvojila natjecateljica iz prošle emisije Ivana Lacković, na binu glazbenog kviza popet će se šarmantni bračni par, Davor i Adrijana Malus.


S obzirom da Davor voli jako pjevati, supruga ga je stalno nagovarala da se prijavi za sudjelovanje u kvizu 'Ne zaboravi stihove'. Na kraju je pristao, ali pod uvjetom da ode i ona. Kako je sam rekao, na castingu za emisiju prvi put je čuo suprugu da pjeva trijezna. Ona se naime toliko užasava pjevanja pred bilo kakvom publikom da je zbog toga odustala i od fakulteta.

Vezani članci Slika nije dostupna Svećenik u habitu i tenisicama nastupio u 'Ne zaboravi stihove' Slika nije dostupna Igor Mešin: 'Nadam se da neću biti dosadan ni naporan'

Na Učiteljskoj akademiji koju je upisala, jedan od predmeta koji je trebala položiti je upravo pjevanje što je ona odgađala godinama. I ova emisija donosi veliko iznenađenje za natjecatelje, a ovaj put voditelj Igor Mešin bez teksta će u suzama ostaviti upravo Adrijanu Malus. Raspjevani supružnici će osim novčanog iznosa koji će osvojiti biti još zadovoljniji nakon što saznaju što im još ovaj nastup donosi. Naime u publici će, bez Adrijaninog znanja sjediti profesorica pjevanja.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju