Nakon što su pred zid stavljene neke zanimljivije suprotnosti kao što su rokeri i narodnjaci, plavuše i brinete ili nogometaši i manekenke, ove srijede u 20 sati na programu Nove Tv na red stižu bračni parovi. Tri će supruga pokušati ostati na suhom i pobijediti svoje voljene gospođe.


Dame će se hrabro boriti, a nakon godina bračnog života motiva im svakako ne nedostaje. Ovo je borba u kojoj ćemo konačno doznati tko je kome bolja polovica. Zabavan show 'Pazi, zid!' pokazat će se kao idealno bojno polje za rješavanje sitnih bračnih razmirica, a prije svega kao vrhunska zabava za sve sudionike i gledatelje.

Vezani članci Slika nije dostupna Selo ili Grad: Tko se bolje provlači kroz rupe? Slika nije dostupna Urnebesni show 'Pazi, zid!' vraća se na male ekrane

Kako će završiti borba estrogena protiv testosterona te hoće li ovo biti jedna od najžešćih i najborbenijih emisija do sada, gledatelji imaju priliku provjeriti u ovu srijedu. Jedno je sigurno, Bič Mjukenen imat će pune ruke posla i neprestano svojim šarmom dekoncentrirati nježniji spol.

Još pamtimo prošlotjedni zid znanja, a hoće li i ovaj put vrhunac emisije biti upravo taj komičan okršaj, te hoće li žene napokon dokazati kako upravo one drže tri zida kuće, tek je za vidjeti. Saznat ćemo također ima li u braku kompromisa, odnosno, hoće li muževi ipak pokazati svoju nježniju stranu i džentlmenski prepustiti pobjedu ili će se ipak kao lavovi boriti do samog kraja.