Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zamislite da prijavite nestanak maloljetne kćeri, a zatim saznate da je miljama daleko zbog popularnog showa u kojem progovara o seksu. Nije nemoguće ako je riječ o showu Tyre Banks koji očito ne poznaje zakone, ali ni granice moralnosti.


Tyri Banks je uručena tužba zbog neodgovornog vođenja emisije, pri čemu nije uzimala u obzir da angažman maloljetnih osoba zahtijeva posebnu zakonsku proceduru.

Vezani članci Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec napravila promjenu zbog koje je ultrakratka haljina odmah pala u drugi plan! Franka Batelić Pogledajte Frankin odabir kojim je sve iznenadila, u istoj je haljini uspjela očarati i cijelu Europu!

Naime, navodno je djevojku od 15 godina koja je uz to i ovisna o sexu, koristila za svoj show, a da njena majka, kao odgovorna osoba, nije uopće bila upoznata s tim angažmanom svoje kćeri. Majka koja se krije pod imenom Beverly McClendon je čak u vrijeme nastupa prijavila njen nestanak da bi naknadno saznala da joj je kćer iz Atlante završila čak u New Yorku.

Prema njenim navodima, ljudi koji rade u showu su prihvatili prijavu 15-godišnje djevojke u trenutku kada su tražili tinejdžere ovisne o seksu da sudjeluju i govore o tome. Jednostavno su došli po nju i odveli je u New York gdje je bila sama i bez ikakvog nadzora. Majka u navedenoj tužbi potražuje 3 milijuna dolara ističući kako su gledatelji emisije tada većinom bili perverznjaci, seksualni devijanti i pedofili čime je njena maloljetna kćer još više izložena opasnosti.

>> FOTO: Tyra Banks izašla s mrežastom 'čarapom' na glavi

U svakom slučaju delikatna tematika o kojoj je djevojka progovarala ne ide u prilog showu, a neodgovorno ponašanje pjevačice koja pod račun emisije stavlja nepoštivanje maloljetničkih struktura i načina njihovih televizijskih angažmana govori o tome da granice u borbi za gledanost više praktički i ne postoje. Ukoliko je mama 15-godišnje djevojke u pravu i govori istinu, Tyra Banks bi se ipak trebala zapitati oko toga kolika je stvarna cijena morala naspram uspješnosti jednog televizijskog showa.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju