Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanska zvijezda Tara Palmer Tomkinson danas skupo plaća nekadašnju ovisnost o kokainu.


Iako već deset godina nije konzumirala bijeli prah, njen razjeden nos svjedoči o vremenima kada je na dan trošila 500 eura za drogu. Tara Palmer Tomkinson razmišlja o novoj estetskoj operaciji, koja bi njenom nosu vratila stari sjaj.

Vezani članci Debra Messing (Foto: Profimedia) Obožavatelji u šoku nakon objave 50-godišnje glumice: "Što ti se dogodilo s licem?!" Slika nije dostupna Krvari li vam nos bez jasnog povoda? Provjerite raste li vam u njemu zub, njoj su upravo izvadili jedan

Tara je slovila za djevojku kojoj nije promakla ni jedna zabava. S televizijskom i manekenskom karijerom došli su i publicitet i novac, koji su joj omogućili uzdržavanje dugogodišnje ovisnosti.
Bijeli prah je polako razjedao hrskavicu u njenom nosu, koji se 2002. gdine sasvim spustio. Tara je do 2006. godine uložila više od 7 000 eura u korekcije nosa, te je na kraju dobila i novu pregradu među nosnicama.

Tridesetdevetogodišnja voditeljica se nada da će nos uspjeti korigirati do vjenčanja princa Williama i Kate Middleton, jer joj je, kako kaže, neugodno pred ljudima s pohabanim obrazom, prenosi Mail Online.

>> Hit na tržištu: Pojavili se kraljevski kondomi

>> Buduća princeza: Poremećaj u prehrani ili rigorozna dijeta?