Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Godišnji odmor u obitelji Filipović traje dva mjeseca. Posjećuju se Zenica, Dubrovnik i Istra, gdje se kupa - u bazenu!


Glumac i voditelj Tarik Filipović dva mjeseca je bio na godišnjem odmoru. Pored 'punjenja baterija' odmorom za novu sezonu, Tarik i njegova supruga Lejla slobodne dane su iskoristili kako bi se preselili u novi, prostraniji stan u Gornjoj Kustošiji. Dosad su živjeli na Jelenovcu, gdje im je, kaže Tarik, bilo pretijesno.

Vezani članci Turizam: Ilustracija - 6 Ljeto se bukira ranije nego prošlih godina: Mnogi će sunce i more ove godine platiti više no ikad Peticija protiv kamenoloma - 1 Građani u Istri bijesni, ne žele bazene za prekrcaj kamena iz vlaka: "Imamo pravo na kvalitetan život i čist zrak"

'Sad imamo više prostora, pa ako dođe treće dijete, da smo spremni. Ne najavljujem ga, ali želja je uvijek tu. A vidjet ćemo, pita se i moju suprugu. Naravno, oboje želimo još djece', za Gloriju je rekao Tarik Filipović. Budući da on i Lejla imaju dvoje djece, Armana i Dinu, ponekad moraju tražiti pomoć punice kako bi našli nešto vremena za sebe. A kada se to dogodi, par najčešće nekamo otputuje.

Uživanje na Maldivima i privatnoj kući u Istri

'Prošle godine smo bili desetak dana na bračnom putovanju na Maldivima. Bilo nam je predivno, kao da smo upali u razglednicu', kaže glumac čiji godišnji odmor izgleda otprilike ovako - prvo posjeta njegovim roditeljima u Zenici, potom posjeta punici u Dubrovnik, zatim mjesec dana u privatnoj kući u Istri koju su on i Lejla kupili prije tri godine.

Na pitanje kako se odmaraju u kući u Istri, Tarik kaže: 'Uvijek treba oko kuće nešto sređivati, klincima se baviti, malo se zalije vrt, pomogne ženi što traži. Uglavnom, odmor provodim na terasi ispred kuće. A na more nismo išli, jer imamo bazen pa se u njemu kupamo. Nauživamo se mora u Dubrovniku'.

No, kako to obično biva, nakon ljetnog odmora slijedi povratak na stare radne staze. A kako je malome Dini ovo prekretnica u životu, jer je napokon krenuo u školu, Tarik je ispričao kako se nosi s novonastalom situacijom. 'Dino nam je krenuo u školu. U početku se bojao da se više nikada neće moći igrati, ali upoznao je neke nove klince i više se ne žali. Pokušavamo mu objasniti da je škola super i da će je zavoljeti kao što smo je mi voljeli. Eto, lažemo da smo obožavali ići u školu, pa neka on isto laže svojoj djeci.'
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju