Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U spektakularnu emisiju Farma uživo ovog petka dolazi poznata glumica Nives Ivanković. Voditeljicama Miji i Nikolini u studiju pridružit će se zapravo Nivesin alter ego, Miki iz popularnog humoristično-glazbenog showa 'Nad lipom 35' koji ove nedjelje slavi svoje stoto izdanje.


Miki će osim hita 'Tešanj' premijerno izvesti pjesmu nazvanoj prema slavnoj rečenici koju je nebrojeno uzviknuo njen šef Barmen - 'Tako je Miki!'. Nives će kao prava Dalmatinka morati odgovarati na kviz pitanja o Dalmaciji. Također, poznata glumica prokomentirat će ovotjednu zamjenu muško-ženskih uloga na 'Farmi' te sve češće situacije u kojima se farmeri ponašaju u najmanju ruku čudno.

Vezani članci Kandidati serije Farma Tko će se okititi titulom pobjednika Farme i osvojiti glavnu nagradu od pola milijuna kuna? Tomislav Pavlović Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

Novonastalo prijateljstvo između Gianne i Simone i metode kojima se služe djevojke kako bi izbacile dečke s Farme prokomentirat će i standardna postava bivših farmera na čelu s najsvježije izbačenom Marinom Perazić. Bivša farmerka Marina ovog petka morat će se suočiti s komentarima farmera na njezino ispadanje.

Vidjet ćemo što sada s odmakom Marina misli o farmerima koji su ostali u igri za glavnu nagradu. Vrhunac emisije bit će i ovog petka dvoboj i povratak još jednog natjecatelja popularnog reality showa u civilizaciju. Hoće li Simona posustati pred vlastitom ljubomorom i otrčati kući k Anti ili će se prema njegovoj želji boriti do kraja, gledatelji imaju priliku saznati ovog petka.