Pjevač je kremiran, a njegova supruga Lisa Niemi će pepeo posuti po voljenom ranču koji je plesač i pjevač posjećivao kad god je mogao.


Preminuli plesač i glumac Patrick Swayze, koji je svijet napustio nakon teške borbe s rakom gušterače, kremiran je i pepeo se trenutačno nalazi u uredu obiteljskog odvjetnika.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon Patricka Swayzeja i ženska zvijezda 'Prljavog plesa' bolesna Slika nije dostupna Patrick Swayze: Čovjek koji je proplesao kroz život

>> Patrick Swayze: Čovjek koji je proplesao kroz život

>> Keanu Reeves se rasplakao zbog Swayzea

Tamo će i ostati sve dok Swayzejeva supruga Lisa Niemi neće odlučiti datum odlaska na obožavani meksički ranč Rancho de Dias Alegre, gdje je glumac često odlazio sa privatnim zrakoplovom. Stanovnici u okolici ranča su svi za njega vrlo dobro znali, a Patrick je svojim prijateljima znao govoriti kako je to njegovo najdraže mjesto na svijetu.

Komemoracija na lokaciji gdje je sniman film 'Prljavi ples'

Komemoracija za Patricka će se održati u subotu, u 19 sati u Lake Lureu (Sjeverna Karolina), mjestu gdje je snimljena većina filma 'Prljavi ples'. A na tom mjestu se nalazi u dom Johnny Castlea, učitelja plesa iz istoimenog filma kojeg je utjelovio preminuli glumac.

Dolazak na komemoraciju je slobodan i besplatan, iako organizatori napominju da je svaka donacija dobrodošla te će se sav novac donirati Udruzi za borbu protiv raka gušterače.