Žiri je na mukama, jer od odabranih 160 kandidata, samo 50 ide dalje.


Show Nove TV 'Supertalent' došao je do prve točke usijanja. U posljednjoj izlučnoj emisiji odradili smo još jednu šetnju po splitskoj, osječkoj, riječkoj i zagrebačkoj audiciji. Osim izvođača koji su oduševili žiri (čuli smo, primjerice, izvrsne izvedbe Leonarda Cohena i Janis Joplin te vidjeli nekoliko fascinantnih plesnih koreografija), dobili smo i malo dublji uvid u nastupe kandidata koji baš i nisu zablistali. No, njima svaka čast na hrabrosti i trudu.

Vezani članci Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Od Supertalenta do Dore: Karijeru su započeli u talent showu, a sad se bore za nastup na Eurosongu! Antonia Dora Pleško Pamtimo je kao čudo od djeteta, a izrasla je u pravu ljepoticu: Zvijezda ''Supertalenta'' zadivila fotkama iz Meksika!

Mi vam predstavljamo tri izvedba koje su nas se posebno dojmile, a hoće li netko od nabrojanih dobiti priliku i u polufinalu, odlučit će žiri.

Style Force
Prvaci Hrvatske u hip-hop formaciji, splitska plesna skupina Style Force predstavili su se koreografijom naziva 'Hit the Floor'. U ovoj postavi plešu dvije godine, s skupinu čine djevojčice godinama od 13 do 16.

Modus klub
Plesni klub Modus iz Zagreba postoji od 1994. godine. Modus je na showdance natjecanjima u Hrvatskoj dobio mnogobrojne nagrade. Na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu seniori su postali svjetski prvaci, dok su djeca do 10 godina osvojili drugo mjesto. Na prošlom svjetskom prvenstvu 2001. godine u Slovačkoj, plesni klub Modus je osvojio treće mjesto. Klub broji oko 75 natjecatelja, dok su ostali rekreativci. Na 'Supertalentu' je nastupio 21 plesač te su otplesali koregorafiju 'Heaven Can Wait' koju je osmislila Nika Lilek.

Antonia Barišić
Antonija je rođena u prosincu 1990. te dolazi iz kvarta Vrapča u Zagrebu. Prva je godina fakulteta na učiteljskoj akademiji. Ide na solo pjevanje, tri je godine pjevala u gospel sastavu Messengers. Trenutno snimaju i CD. Obožava opere i mjuzikle te često posjećuje HNK. Antonija je pjevala i glumila u operi 'Vesele žene windsorske' u Njemačkoj na okupljanju mladih solista.

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a>

>> Supertalent: Skulptura motorkom i kreiranje vjenčanice

>> Supertalent: Nova plesna senzacija zove se D'N'F

>> Supertalent: Tia Pikija oduševila nevjerojatnim glasom

>> Supertalent: Automehaničarka 'razvalila' u plesu

>> Mislio sam, idem na Supertalent, bit ću faca!

>> 'Ne tražim estradni proboj kroz Supertalent'