Talenti se nižu, audicija zahuktava, a žiriju je sve teže...


Plesačica Dajana Baković

19-godišnja plesačica s Krka na riječku je audiciju došla s prijateljicom pjevačicom koju je čini se zasjenila svojim plesom. Žiri ju je zamolio da se prijavi kao solo plesačica pa je tako i bilo.

Vezani članci Maja Šuput Počele audicije za novu sezonu Supertalenta, Šuput mjesec dana nakon poroda sjela za sudački stol! In Magazin: Mladi harmonikaš Stjepan Magdić - 10 Upoznajte Stjepana, glazbeno čudo od djeteta! Tek mu je 14 godina, a talent koji ima je ogroman

Dajana Baković je po struci automehaničarka što je posebno impresioniralo muški dio publike. Radi u trgovini i servisu motora. Žao joj je što njezina prijateljica nije prošla. Pleše već deset godina, a želi svakako učiti i usavršavati se i dalje. Razmišlja i o upisivanju fakulteta. U publici su je bodrili dečko i prijatelji.

Marjan Budo demo team

Devetoro članova Marjan Budo demo tima svojim je nastupom splitski HNK ostavilo bez daha i gledatelje puno strahopoštovanja. Miješana muško-ženska skupina različitih uzrasta pokazala je impresivnu koreografiju punu atraktivnih, pravih filmskih, trenutaka, od kojih su lomljenje dasaka i letenje po zraku samo mali dio. Prvaci na kadetskom seniorskom i juniorskom nivou okitili su se medaljama na raznim europskim i svjetskim natjecanjima, nedostaju im još samo one olimpijske.

Bend Antibiotik

Antibiotik pripada u skupinu kandidata koji na Supertalent gledaju kao vid samopromocije. Bend postoji četiri godine a broji tri člana. Branko Majić je vokal i gitara, Ante Kamenjarin svira bubanj, a Dejan Lazarević svira bass gitaru.

<a href="http://supertalent.novatv.hr/" target="_blank"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Oct2009/60263690.jpg"/></a>

Njihov se stil službeno naziva progresivni metal, što je Enis Bešlagić nakon njihovog nastupa simpatično prokomentirao sa: 'Mene je vas malo strah'. Pjevaju na engleskom jeziku i snimili su dvanaest pjesama u vlastitoj nakladi. Godinama su između 16 i 21, a glazba im je jedina i najveća preokupacija.

Glazbenik Roko Dubravica

Roko se na splitskoj audiciji za Supertalent predstavio solo točkom na bubnjevima. Pozornica mu nije strana je od svoje osme godine nastupa kao član limene glazbe gdje svira doboš i bubnjeve, a gdje je proglašen i najtalentiranijim glazbenikom.

Talent i početno znanje dobio je od oca koji ga je poučio sviranju. Nastupao je kao glazbena pratnja Mladenu Grdoviću u rodnim Stankovcima.