Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Veterani hrvatskog kazališta Lela Margitić i Pero Kvrgić nisu se umorili pričajući već 43 godine priču o zbivanjima u tramvaju br.11 u predstavi 'Stilske vježbe'.


Premijera 'Stilskih vježbi' bila je 19. siječnja 1968. u Teatru &td u Zagrebu, a Lela Margitić i Pero Kvrgić su u srijedu obilježili 43. godine izvođenja 'Stilskih vježbi'.

Vezani članci Slika nije dostupna Poslovni ljudi aktivnošću mogu produžiti život Slika nije dostupna Borila se s anoreksijom, a sada je smatraju vlasnicom najsavršenijeg tijela na svijetu

'Jako dobro smo trpjeli ja sam bio popustljiv nisam se nikad svađao s Lejlicom', rekao nam je Pero Kvrgić, dok je Lela rekla da je 's Perom jako ugodno raditi jer je on zaista izuzetno tolerantan, voli pomoći i vrlo je pažljiv'.

43.rođendan sljedećih dana slave u Lisinskom, a titulu najdugovječnije predstave na svijetu potvrdio je i Guinness. No kada je kazalište ITD uoči 40. obljetnice htjelo ukinuti Stilske vježbe, od pada u zaborav spasio ih je Marko Torjanac i njegovo kazalište Planet Art.

'Pretužno je imati tako veliki umjetnički doseg i tako ga nekako propustiti i rekao sam napravit ćemo sve što možemo da to dobi zasluženo mjesto i onda smo i prijavili u Guinnessovu knjigu rekorda i tiskali monografiju', objasnio je Marko Torjanac.

Ako u ove 43 godine niste još pogledali legendarne 'Stilske vježbe', proslava u Lisinskom koja traje ovaj i sljedeći tjedan idealna je prilika.