Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U srpskoj 'Farmi' se sve više počeo piti alkohol, čak do te mjere da većina u glavi stalno ima 'centrifugu'.


Višednevnom bjesomučnom alkoholiziranju u srpskoj 'Farmi' prethodila je igra u kojoj je Nigora ispunjavao zadatak naiskap ispijajući iz boce pive. Svako sljedeće piće lakše je klizilo niz grlo, a pridružili su mu se i ostali farmeri na čijem je čelu s bocom u ruci paradirala Bebi Dol.

Pijani stiskavac

Vezani članci Policajac, ilustracija Ranoranilac iz Bjelovara: Zaustavila ga policija u 8:45, napuhao 3,88 promila Željko Kerum najavio kandidaturu za gradonačelnika (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 6 Nitko neće Kerumovu svinjogojsku farmu, nudili je i na Njuškalu

Kako stoji u srpskom Kuriru 'Bebi Dol bukvalno nije znala gdje se nalazi', koliko je u sebe alkohola uspjela sasuti, da bi kasnije teturala po cijeloj sobi raščupane kose i razdrapane odjeće.

Cijeli show postrani je promatrala Sandra koja je Marku kroz osmijeh rekla: 'Pogledaj ih kako su pogubljeni! Ova Bebi Dol se umrtvila od alkohola, ne može ni stajati'. Bebi je Nigor uskoro iz ruku istrgnuo bocu, prigrlio je i počeo plesati. Nedugo zatim su se svi našli u nekom pijanom stiskavcu.

>> VIDEO: Srpske farmere napalila žena koja je bila muškarac!