Glumica je ponovno mršava, nasmijana, poletna i spremna na nove izazove.


Glumica Shannen Maria Doherty proslavljena ulogom Brende Walsh u tinejdžerskoj seriji 'Beverly Hills 90210' nakon dvije godine ponovno se vratila pod svijetla reflektora, ovoga puta 15 kilograma mršavija i sto puta zadovoljnija. Iako i dalje radi na nekim filmskim projektima, glumica sve više vremena posvećuje pisanju.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ona je rasturačica domova!' Slika nije dostupna Kako zaraditi milijun dolara prije diplome?

Prvu knjigu pod nazivom 'Badass' predstavila je i potpisivala u njujorškom Borders Book Stpreu. Prilikom predstavljanja knjige bilo je rečeno: 'Postoji tanka linija između loše djevojke (bad girl) i seronje (badass), a Shannen to najbolje zna. Nakon što je pretrpjela razne tabloidne naslove tijekom djetinjstva i mladosti, ponajviše zbog uloge u 'Beverly Hillsu 90210', glumica je sada nova žena na zadatku', rekao je njezin izdavač na promociji.

>> Shannen postala debela Brenda

'U njezinoj prvoj knjizi otkriva vlastitu evoluciju od zločeste djevojke do 'seronje', podijelivši s javnošću svoje tajne uspjeha i sreće. 'Badass' je jednostavna i uzbudljiva potraga za unutarnjim 'seronjom' u sebi u kojoj Shannen govori o intimnim pričama poput one kada su joj umalo umrli roditelji kada je bila dijete te kakav su trag na nju ostavile takve životne situacije. U knjizi nudi i savjete kako biti samopouzdan u ljubavnoj vezi, kako pronaći sreću i biti zadovoljan sobom. Usput se jako dobro zabavljala govoreći o življenju punim plućima, zabavi, odmoru, dekoraciji interijera i kupovini.'

Osim što je 15 kilograma mršavija mnogi su primijetili da je glumica više nasmijana nego to pokazuju fotografije unazad dvije godine. Shannen trenutačno živi u kalifornijskom Malibuu, gdje u okrugu Ventura ima ranč sa sedam konja kojima se pored pisanja zadnjih godina aktivno bavi.