Pete Doherty nikada nije izgledao tako fizički zapušteno. Ima kraste na vratu veličine nokta.


Vječno znojan, mastan, nadrogiran, u oblaku cigaretnog dima, pun krasta i krajnje neuredan, mnogima nije jasno što žene vide u Peteu Dohertyju, osim što je glazbeni genij. Nedavno je viđen u kupovini u londonskom Camdenu, gdje su ga paparazzi fotografirali prepunog krasti na vratu. Nije prvi put da je viđen u takvom stanju, ali ni ovoga puta nije želio otkriti što mu se dogodilo.

Crack prije svega

Vezani članci Slika nije dostupna Kate Moss izbacila Petea Dohertyja iz stana? Slika nije dostupna Pete će ukrasiti svoj penis

U njega je bila zaljubljena Kate Moss koja je vjerovala da će jednog dana s njime završiti u braku, povezivali su ga i s Amy Winehouse, a prije tri godine zaručio s rumunjsko-kanadskom manekenkom Irinom Lazareanom s kojom je nedugo zatim prekinuo.

Njime su zaluđene tinejdžerke diljem svijeta, a njemu je od svega važnije uživanje u cracku i heroinu, zbog čega se nebrojeno mnogo puta našao na rehabilitaciji. Nagađa se da su kraste na vratu posljedica konzumacije velikih količina cracka i učestalog grebanja zbog svrbeža.