Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac Ryan Reynolds tvrdi da ružni muškarci itekako imaju šansi hodati s prelijepim ženama.


Holivudski ljepotan i suprug glumice Scarlett Johansson, gluma Ryan Reynolds vjeruje kako manje zgodni ili čak ružni muškarci mogu 'ubrati' lijepu djevoku 'ako su šarmantni ili talentirani'. 'Za muškarca nije previše bitno da dobro izgleda. Karizma ili vještine puno su važnije', rekao je Ryan za njemačko izdanje časopisa In Touch.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Scarlett s mužem jurila motorom kroz crvena svjetla Slika nije dostupna Udala se Scarlett Johansson

34-godišnji glumac ne mari za mišljenje javnosti o njegovom izgledu te odbija druženje s ljudima koji se definiraju po izgledu. Kada ga je časopis People 2008. godine postavio na prvo mjesto ljestvice 'Najseksi muškarci na svijetu', glumac je rekao: 'Pa što ako ljudi misle da sam seksi? Kada bih se definirao prema tome bio bih totalni idiot'. Na pitanje što ga je privuklo kod supruge Scarlett, rekao je da su to 'smisao za humor, jednostavnost i skromna osobnost'. 'Za razliku od ostalih glumica ona ne shvaća sve ozbiljno i uvijek se voli našaliti na svoj račun. Žene sa smislom za humor su preseksi', objasnio je.

>> VIDEO: Strastveni poljubac Sandre Bullock i Scarlet Johansson