Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tjedan koji su obilježili zagorski kraj i običaji upotpunit će ovog petka svojim dolaskom u Farmu uživo glavom i bradom Robert Valdec.


Finale je sve bliže, pa su i odnosi kroz ovaj tjedan bili zaoštreniji no ikad. Svoje mišljenje o nemirnim farmerima dat će i Zagorec Valdec koji će se također okušati u kvizu znanja o svom rodnom kraju.

Vezani članci Kandidati serije Farma Tko će se okititi titulom pobjednika Farme i osvojiti glavnu nagradu od pola milijuna kuna? Goran Kaleb, pobjednik posljednje Farme (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Sjećate li se tko je bio prvi pobjednik Farme još prije 12 godina, a tko su bili njegovi nasljednici? Ovo su njihove priče

Jurica Pađen i grupa Aerodrom podsjetit će pak gledatelje na veliki hit 'Piši mi brate' koji su s Juricom na farmi i ostali kandidati rado zapjevali. Farma uživo u petak donosi i prvi pravi chick fight dvoboj između Sonje i farmerice koju će revoltirana duelistica odabrati za protivnicu. Situacija na Farmi došla je do usijanja.

Mnoge su stvari izašle na vidjelo proteklih dana, izrečene su grube riječi i odigrani žestoki obračuni. Sonja, farmerica koja je do sada bila odlučna ustrajati u ovoj igri bez popuštanja, nakon svađe sa Simonom ponašala se kao da ipak posustaje te da joj je odjednom primarna želja napustiti seosko imanje.

Hoće li se Sonja Kovač ipak predomisliti ili pokazati zube u dvoboju i ipak ostati na farmi, vidjet ćemo nakon još jednog napetog dvoboja. Ovotjedni live spektakl donosi dosad neprikazane svađe i trzavice, a gledatelji imaju priliku saznati tko su favoriti za titulu finalista.