Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Red Carpet uvodi novu rubriku pod nazivom 'Intervju u 60 sekundi', a prva gošća novinarke Vedrane Sunko bit će Maja Lena Lopatny. U šezdeset sekundi gosti će odgovarati na brza pitanja brzim odgovorima i dobro zabaviti gledatelje.


Ovotjedna emisija donosi i uvid u novi početak Ante Gotovca. Ekipa showbiz magazina bila je na spoju Ante i njegove nove djevojke Petre. Kamera RC-a pratila ih je u stopu.

Vezani članci Slika nije dostupna Ante Gotovac na audiciji tražio ženu, javile se prve zainteresirane Slika nije dostupna Intervju s Nataschom Kampusch u Red Carpetu

Gledatelji također imaju priliku vidjeti drugi nastavak urnebesnog Grubnićeva castinga za asistenta. Natjecateljica 'Trenutka istine' Angie Garany otkrila je u popularnom game showu mnogo o sebi, a u Red Carpetu otkrit će i sve tajne dobrog seksa.

Između ostalog u showbiz magazinu ove nedjelje saznat ćemo što donosi 'Sajam milijunaša' u Moskvi, te kako je u Los Angelesu prošla premijera filma o Michaelu Jacksonu 'This is it'. Maja Šuput otkrit će detalje iz svog privatnog života i dati jasno do znanja da je upravo ona iz svojih veza uvijek odlazila prva.