Kristen Stewart doletjela je u Sundance privatnim avionom, no nije izazvala veću pozornost od ekipe filma 'Sympathy For Delicious'.


Kristen Stewart ima užasan problem što je prilično mlada osjetila veliku eksponiranost i to je možda nešto što je u ovom trenutku više sputava, nego što joj pomaže. Mislim da je i ona uživala u snimanju filma 'Welcome To The Rileys' jer je to bio odmak od blockbuster produkcije. Redatelj Jake Scott

Opće je poznata stvar da James Gandolfini ne voli novinare, dapače prezire medije, pa je bilo za očekivati da se neće pojaviti prilikom premijere filma 'Welcome To The Rileys' redatelja Jakea Scotta, sina puno poznatijeg redateljskog imena Ridleya Scotta. Gandolfini je glavna muška uloga, dok je glavna ženska Kristen Stewart devetnaestogodišnja zvijezda koja je snažno zasjala ulogom Belle Swan u 'Sumrak sagi'.

Obzirom da Kristen ove godine na Sundanceu predstavlja još i film 'Runaways' bilo je očito kako će morati pojaviti, iako i ona poput Gandolfinija prema sedmoj sili ne gaji simpatije. Možda se i nije htjela pojaviti, no to bi bio opasan udarac Jakeu Scottu na ovom uglednom festivalu, a nije baš preporučljivo zamjerati se producentsko-redateljskom klanu Scott (u kojem je još i 'kralj' akcionih trilera Tony Scott).

Vezani članci Slika nije dostupna Napokon su potvrdili vezu? Slika nije dostupna Pattinsona čuva 20 tjelohranitelja!

Kristen je na Festival došla u velikom stilu – privatnim avionom, dok je na premijeri bila obučena poput svake druge tinedžerke u jeans i starke. Obzirom da je svuda oko Racquet Club Theatera bila bljuzga 'do koljena' gdje se održavala premijera filma 'Welcome To The Rilleys', nije isključeno da ju je netko i donio do tamo.

Bilo je nemoguće od Kristen izvući bilo što privatnog karaktera, ne samo jer je njena agentica stajala kraj nje poput kopca i na svako takvo pitanje je micala od novinara, već je i ona sama odavala sliku nezainteresiranosti. Puno bolje bio je raspoložen redatelj Jake Scott koji je zanat pekao kroz produkciju glazbenih spotova rock bendova poput Radioheada, U2, Soundgardena i R.E.M.-a.

>> Ben Affleck i Tommy Lee Jones u recesijskoj drami

>> Prtljaga još nije stigla, a kad će, ne zna se…

>> Robert Redford: Ovo je nova pobuna!

'Kristen je uistinu prava profesionalka. Mogu reći prirodno nadarena glumica i s njom nisam imao nikakvih problema tijekom snimanja. S njoj je bilo najvažnije ostvariti iskreni kontakt. Kad sam to jednom učinio, sve ostalo je bilo lako. James je pak druga priča', izjavio je i nasmijao se Jake Scott i nastavio o Kristen: 'Njoj je užasan problem što je prilično mlada osjetila veliku eksponiranost i to je možda nešto što je u ovom trenutku više sputava, nego što joj pomaže. Mislim da je i ona uživala u snimanju filma 'Welcome To The Rileys' jer je to bio odmak od blockbuster produkcije.'

Veliko uzbuđenje izazvao je dolazak ekipe filma 'Sympathy for Delicious', redatelja Marka Ruffala. Film je priča o DJ-u Deliciousu, invalidu koji se u svojim kolicima bori za mjesto na nemilosrdnoj glazbenoj sceni Los Angelesa, a tumači ga Christopher Thornton, glumac koji je također iskusio tragediju jer je s 25 godina stradao prilikom free climbinga, nakon čega je ostao permanentni invalid.

Kad se samo sjetim da su nam Kings Of Leon bili predgrupa. A gledaj ih sada! Bili bi super da nam vrate uslugu. Juliette Lewis

Iako Christopher tumači glavnu ulogu u rokerski nabrijanoj drami u kojoj je Orlando Bloom pjevač u bendu, dok je Juliette Lewis glavna ženska uloga, na premijeri je Orlando Bloom bio najveći razlog za hype među američkim novinarkama, koje još na nijednoj premijeri do sada nisu bile tako odjevno sređene i milozvučne u 'davanju' pitanja Orlandu. To je više izgledalo kao pokolj između potencijalnih udavača pred očima princa čuju ruku žele. Pravo mini finale Pepeljuge i to uživo.

No uzalud jer je filmska ekipa predvođena dobro raspoloženim redateljem Markom Ruffalom doslovce poput rock benda na bini, uletjela u prostor za medije gdje se zadržala možda i manje od deset minuta, što svakako nije bilo dovoljno za apetite svih novinara i snimatelja. Paralelno davanje intervjua i poziranje objektivima.  Za fotografiranje, to je bilo poput doživljaja uragana, sve se odvijalo isuviše brzo uz puno laktarenja i guranja.

Vaš reporter se uspio nekako progurati do Juliette Lewis, za kojom je zbog prisustva Ruffala i Blooma u jednom trenutku ostala izvan medijskog fokusa pa je uspio razmijeniti i nekoliko informacija o njenoj glazbenoj karijeri i o tome kako joj je legla uloga u 'Sympathy For Delicious'.

'Genijalno! Nije moglo bolje! Mark kao da je ulogu osmislio po meni. Sve se pogodilo: dobra ekipa i dobar rock n' roll', izjavila je Juliette Lewis. Na pitanje što se događa s njenim bendom rekla je: 'Radim na dvije strane. To nas koči. Kad se samo sjetim da su nam Kings Of Leon bili predgrupa. A gledaj ih sada! Bili bi super da nam vrate uslugu.'