Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Thing fall Apart' je film u kojem glavnu ulogu tumači poznati reper koji je za istu u dva mjeseca izgubio 25 kilograma.


50 Cent priredio je šok kada je prošle godine na Twitteru objavio dvije fotografije na kojima je drastično smršavio zbog ulogu filmu ‘Things Fall Apart’ za koji se upravo pojavio službeni trailer.

Vezani članci Slika nije dostupna 50 Centu zbog uploada porno sadržaja blokiran Twitter Slika nije dostupna Skeleton 50 Cent smršavio do neprepoznatljivosti!

Tridesetpetogodišnji reper pravog imena Curtis Jackson je na ovogodišnjem Sundance Film Festivalu najavio ozbiljni ulazak u filmske vode, kao producent i kao glumac. Da je vješt po pitanju zarade to je već dokazao, a s prikazivanjem filma ‘Things Fall Apart’ će se pokazati i kakav je kao glavni glumac, obzirom da je njegova uloga u spomenutoj drami teška i kompleksna.

>> 50 Cent: Redford se iznenadio mojom glumom!

Jackson tumači igrača američkog nogometa koji obolijeva od raka. Za ulogu se tijekom snimanja reper podvrgnuo strogoj dijeti, ili bolje rečeno izgladnjivanju. U dva mjeseca je izgubio 25 kilograma i pao ispod 70 kilograma tjelesne težine.

O njegovoj discipliniranosti kad je u pitanju rad pred kamerom, redatelj Mario Van Peebles je pun riječi hvale: ’50 Cent nije uopće ono što sam očekivao. Fokusiran je, dicipliniran, bistar i prilagodljiv. U smislu redateljskog posla, on je san!’

Reper je za ulogu žrtvovao i sve tetovaže što ih je imao na rukama. ‘Sve sam ih uklonio. Bio sam već na nekoliko filmskih projekata i uvijek sam morao provoditi četiri sata prije snimanja u šminki kako bi se tetovaže prekrile bojom. To me izluđivalo’, izjavio je Curtis.

Insipraciju za mršavljenje za ulogu pronašao je u Robertu De Niru koji za ‘Taksistu’ 1976. smršavio 16 kilograma.

No neslužbeni rekord u mršavljenju za film i dalje drži oskarovac Christian Bale koji je smršavio 28,5 kilograma za ulogu u filmu ‘The Machinist’.